Praktijk v. Fysiotherapie
Ruben van der MeerService en Kwaliteit

Wij hechten erg veel waarde aan het aanbieden van een totaalconcept en een hoge mate van service. Wij streven ernaar dat als u ons belt, u de dag zelf nog bericht terugkrijgt. Bij het totaalconcept moet u zich voorstellen dat wij veel aandacht besteden aan het controleren van diverse standen van gewrichten en bepaalde bewegingen die hiermee samenhangen, waarna eventueel een revalidatietraject volgt middels het gebruik van diverse fitnessapparatuur.


Standsafwijkingen zorgen in de regel voor afwijkende bewegingen met als gevolg het ontstaan van diverse klachten. Bepaalde structuren kunnen onder druk of spanning komen te staan, waardoor andere structuren weer overbelast kunnen raken. Oftewel, een afwijkende voetstand kan bv. hoofdpijn geven. Als wij standsafwijkingen tegenkomen zullen wij deze eerst corrigeren. Het kan zijn dat hiermee de klachten verdwijnen. Echter, het kan ook zijn dat er sprake is van enige mate van instabiliteit waarvoor gerichte revalidatietraining geïndiceerd is om het probleem op te lossen. In plaats van dat wij als fysiotherapeut het probleem oplossen, stellen wij het lichaam dus in staat om zelf tot natuurlijk herstel te komen. De kans om van het probleem af te komen kunt u vervolgens zelf enorm vergroten door u aan de door ons opgegeven huiswerkoefeningen en adviezen te houden.
Klachten

Natuurlijk doen wij er alles aan om de behandeling en het contact zo vlot en prettig mogelijk te laten verlopen. Echter, toch kan het gebeuren dat u een klacht heeft over de uw fysiotherapuet of de behandeling. Lees hier meer over de klachtenregeling van het KNGF.


http://www.defysiotherapeut.com/de-fysiotherapeut/een-klacht-over-uw-fysiotherapeut.html